Warning ! You have stepped onto The Streets Bottle.Follow me and leave a tag ¦Follow |Dashboard|
The Streets Bottle

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7196576315939243246\x26blogName\x3d%E2%99%A5+The+StreetsBottle+%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://khairiatulsyuwaibah.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://khairiatulsyuwaibah.blogspot.com/\x26vt\x3d2665666882783224803', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Stuffs
Kun Anta
Wednesday, June 17, 2015 | 6/17/2015 01:48:00 AM | 1 StreetsBottle(s)


Asslamualaikum :

Tajuk dah Kun Anta mesti la gamba pun kena dalam kete plus pakai shades kan cool Tapi sebenarnya entry kali ni takde kena mengena pun dengan tajuk Kun Anta. Sebab takde tajuk tu yg terkeluar Kun Anta tu. lagipun sekarang kemain semua nak coverkan lagu ni kan. Pastu upload dkt youtube pastu masuk MeleTOP pastu masuk Hlive pastu delete video dkt youtube pastu pastu okay dah stop cerita pasal kun anta talk to the hand


Okay la entry kali ni takde specific title. So isi entry ni random la kut since syu dah lama gilaaaaa tak update blog ni. And insyaAllah entry ni lebih matang lah ye memandangkan dah umur 21 her her. So first of all nak citer pasal sem lepas la kut. My 2nd year and 1st semester. Biase la every sem mesti ade benda yg membahagiakan and yg menyedihkan. Last sem was awesome yet hmm sem paling sedih la kut. Why? meh nak citer batting eyelashes


Last sem syu join theater. Again. Watak Semah, Orang Kampung yang mengandung. Dulu 1st sem pun orang kampung gak tapi haritu orang kampung yg kecoh. This time yg mengandung pulak. It was fun. Of course sbb syu memang minat giler blakon and i get to know a lots of new friends and most of them are from Singapore. Kawan dgn foreigner uolls herher foreigner lah sngt kan. And biase la bila dah join castways (our production house) mesti dye punya bond tu kuat. Macam family. So bila lepak je mesti lepak dgn dak2 castaways. Keluar pun dgn dyorang makan pun dgn dyorang. Kena nganjing dgn member2 pun dah biase sbb selalu sngt lepak dgn castaways. Tapi pepandai ah spend time kan. Dengan kawan or dgn family (castaways). Nak campur dua2 memang tak leh ahh. Okay ni kiranya one of benda happy yg happened last sem. 


Benda sedih pulak? her her banyak je senanya. Paaaaling sedih is subjects sem lepas sngt lah mancabar. Bukan semua but most of them. Dgn lecturers nyaa hmmm centulahh. Pepaham sendiri la ye malas nak ingt balik. Pastu tambah pulak masalah dunia yg tak pernah settle. Time final pulak tu. Biase la kan bila nak final mcm2 masalah datang tapi final exam sem kali ni lain tauu. Masalah tu syu boleh handle tapi dye tertusuk hati. Sekarang tgh type ni pun boleh mengalir air mata tau tapi nak buat cemana kan benda dah jadi. Dikenang pun takkan berubah. Soooooooooooo lets move forward!! hahaha mcm hape entry kali ni. Maybe title entry ni should be Luahan Hati bukan Kun Anta.


Sebenarnya kan gais, syu dah tak tahu nak citer ape lagi. Banyak je sebenarnya yg jadi last sem tapi kalau citer sampai bebila pun tak habis so better stop sampai sini la kut. This Saturday insyaAllah syu balik uia. Short Sem. Demi bahasa arab. Orang lain cuti 3 bulan syu cuti 2 minggu je. Okay laahhh see you when i see you. InsyaAllah kalau rajin syu update lagi blog ni. Thanks for reading huhuhu happy


Nota kaki : Nak pesan dgn semorang. Sebelom buat pape, pikir perasaan org lain dulu. Good Night and Selamat Berpuasa winking

Labels: , , , , , , , , , , , , ,



← Older |
Little Damsel

photobucket
Hey Peeps! She is Datin syu ^_^ but u can call her Syu AMb~21 years old .. Thanks for dropping by and do visit here again ♥

Taggie Board

No Harsh Word Dear


Lets Join Me


Big Applause

» The Sweetest :Datin Syu
» Designed by:Datin Syu| Ainnad|rocks
Underline Bold Italicized Strikeout